De weg naar het huis waar ik voorheen woonde, in de buurt van Limerick, Ierland
Welkom!

Eigenlijk doet deze pagina voornamelijk dienst als opvulmiddel voor de engelse versie en mijn werk, waar andere themas beschreven en gelinkt zijn dan hier. Oorspronkelijk was dat zo in ineder geval, maar link rot zorgt voor convergentie. In willekeurige volgorde kan je hier informatie vinden over mijn vakantie in spanje, afstudeervakken, recepten, en dergelijke.
Als je meer wilt lezen over de voordelen van het drinken van rode wijn of de rode draad in de werken van M.C. Escher en wat dies meer zij, dan moet je toch echt naar de engelse versie. Voor wat recentere korte artikelen, kan je het beste naar mijn blog navigeren (ook in het engels), alwaar je kunt lezen over culinaire evolutie van recepten, dat goede koffie zetten moeilijk gemaakt kan worden, waarom mensen hun eigen inkompetentie niet herkennen, en het digitaliseren van volksdansmateriaal uit de jaren '80 toen ik danste bij de Maroesjka volksdansvereniging.Een paar suggesties
Nota bene: de paginas met de kleurcompbinatie van deze pagina, met die zonnige header, maken deel uit van de persoonlijke en informele paginas. Degenen in groen maken deel uit van mijn werk paginas (die hier begint)